Inname

Vanaf woensdag 19 januari 2022 nemen wij na enkele weken gesloten te zijn geweest graag uw herbruikbare spullen weer in ontvangst.

Voor de inname van goederen zijn wij geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9-12.30 uur en tijdens de openingsuren van de winkel op woensdag en zaterdag van 10-16 uur.

Het liefst willen wij dat u uw herbruikbare spullen bij onze kringloopwinkel komt brengen. Bij het afleveren verzoeken wij u een verklaring te tekenen dat u ons de goederen schenkt.

De herbruikbare spullen moeten compleet, schoon en geschikt voor de verkoop in onze winkel zijn. Als de spullen niet geschikt zijn vertellen wij u waarom. Ook ruimtegebrek in onze winkel kan een reden zijn om iets niet aan te nemen. Wij nemen bijvoorbeeld geen tweepersoons bedden aan.

Wij willen graag de volgende spullen in goede staat:

– Meubels
– Klein huisraad, glaswerk e.d.
– Kleding
– Gordijnen/beddengoed
– Elektrische apparaten (geen grote beeldbuis TV’s)
– Speelgoed
– Cd’s en dvd’s  (geen videobanden en LP’s)
– Fietsen
– Sportartikelen
– Oude metalen

Twijfelt u eraan of wij uw spullen kunnen gebruiken, neem dan gerust contact met ons op via 073 656 86 80.

Als u niet is staat bent om uw spullen te brengen of dat deze te groot zijn om zelf te brengen, dan kunt u gebruik maken van onze haalservice. De voorwaarde is wel dat de spullen op de begane grond bij elkaar staan, mits anders met ons is afgesproken.  Bij een flat of appartement dient een lift aanwezig te zijn waar de spullen in passen.
Voor het ophalen kunt u bellen met 06 3084 7047 (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9-12.30 uur en woensdag en zaterdag van 9-16 uur). Als er niet wordt opgenomen spreek dan uw naam en telefoonnummer in, dan wordt u altijd teruggebeld. De chauffeur bepaalt bij u ter plekke of de spullen kunnen worden ingenomen.